fredag den 18. maj 2012

Pampas del Sur (Føtex)

Disclaimer: Vi er ikke blevet fine på den, vi er bare blevet dovne og grebet af en vin-djævel. Dagens vin er sat ned fra 49 til 30 og er købt i latte-supermarkedet Føtex Food. Så hold kæft.



Der er en tyr på etiketten og den hedder "Sydens vidtstrakte sletter"-ish og er fra Argentina. Det kan vi godt li'. Vi har generelt gode erfaringer med dyr på etiketten (indsæt dshoig-joke her). Vi ville dog gerne have, hvis det betød "De sure papkasser", men faktisk er der ikke det store at udsætte på vinens smag - og det vil vi nu uddybe på.

Som Marc så smukt udtrykker det (efter omkring en halv flaske), får vinen dig til at savle inde i munden. Man skal lige synke en ekstra gang. Det bliver klart, at en indledende begejstring for vinen er ved at dæmpe sig en smule, efter vi nu har drukket et par glas. Den er sgu lidt sød i det og sniger sig stille og roligt hen mod den kategori, der hedder 'én flaske er rigeligt, tror jeg'. Vi er enige om at vi var blevet forledt at kådheden ved simpelthen at åbne en flaske vin på en halv sommerdag. Men måske er det også godt nok.

12%, 30 kroner i Skør Mex-Food

Ingen kommentarer:

Send en kommentar