fredag den 1. juni 2012

Dette er ikke en anmeldelse

Nu har vi, redaktionen, Lars og Marc, eksisteret som Discountvin-anmeldere i et år og nogle måneder, og planen med alt dette har altid været ikke-eksisterende: Så længe vi havde det sjovt og, med held, kunne underholde en håndfuld mennesker, så ville vi være overordentligt tilfredse. 
Sådan skulle det ikke blive. Mangt en læser vil huske, at vi i fjor gennemførte en eksklusiv tour de force-anmeldelse i papvinens (u)glæder i anledning af, at den længe ventede festivalsæson var lige om hjørnet. Og ja: igen i år vil vi trappe op til det store slag på den store mark, men under et - hvis vi selv skal sige det - lidt specielt forhold. 

Sagen er, at vi pr. Facebook pludselig får en forespørgsel: en ung dame vil gerne have fat i os. Det viser sig, at hun er en del af Madstrategien på Roskilde Festival, en gren af konceptet More Than Music. De kunne tænke sig et indslag om billig vin på Roskilde, og det synes vi er både oplagt og passende. Det korte af det lange er at vi torsdag den 5. juli på et endnu ubestemt tidspunkt et sted på Dyrskuepladsen, vil stå for et indslag, der kommer til at handle om at teste, indtage og på andre måder bedømme festivalvarm* discounthvidvin under fornøjelige og kontrollerede forhold. 

Vi glæder os usigeligt til at kaste os ud i hvidvinens tvivlsomme charme. Det kommer til at svinge på bloggen inden, og på Roskilde kommer filmen til at knække med en vellyd, så vinbønderne synger. Så hold jer klar, og hold jer fulde. Vi elsker jer alle sammen. 

Vær der eller vær kvalitetsvin.

*Der bliver varmt på Roskilde i år. Det har Dionysos fortalt os.
  

1 kommentar: