lørdag den 9. august 2014

Denne anmeldelse hedder Anmeldelse på en bus

Hold nu kæft. Vi er fuldstændig gnakket på Fyn. Redaktionens høje halvdel har, i et desperat forsøg på at holde kedsomheden stangen, købt en halv flaske (37,5 cl) med rødvin i en Monarch lidt vest for Odense. Det er nemlig sådan at vi er to cuties på vej hjem fra København, og siden der ikke rigtig er nogle frække fyre på linjen måtte vi jo ty til den mest djævelske form for selvtægt, som vi kender. 

Normalt vil vi aldrig anbefale at købe NOGET som helst i en Monarch, og da slet ikke vin. Men denne flaske med Valerian Steel kunne ikke undslippe. Den stod sammen med en masse af sine identiske brødre og søstre og samlede støv på et rullebord. En mindre formue senere var den i stedet på vej til Jylland. Som man siger ÆHÆHÆH.

Vinens farve er svær at bedømme idet vi ikke har glas og derfor er nødsagede til at drikke direkte af flasken. Det tilføjer også til den fuldstændig smadrede diskurs det er at drikke motorvejsvin forrest i en dobbeltdækkerbus. Om smagen, derimod, kan man faktisk sige at den er nærmest uskadelig. Hverken god eller okay, bare non-lethal, omend den er lidt krads ved dit indre. Det er en vin der smagsmæssigt lige nøjagtig ikke er ked af at eksistere. Men det skal ikke være et argument for at vi nogensinde vil anbefale den. Vi på redaktionen håber ikke, at nogen af jer har tænkt jer nogensinde at blaffe til Monarch på Fyn for at købe 37,5 cl ubemærkelsesværdig rødvin for samme antal kroner, der i ethvert dansk supermarked med respekt for sig selv snildt kunne lande jer to gedigne flasker lortevin. Og nogle flere ting også. Fuckjer. Ej I er søde.

Don't do it.

13%, 74 fucking kroner i fucking Monarch på fucking Fyn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar