lørdag den 24. maj 2014

Drostdy-Hof Merlot 2013 (Føtex)


"Hold nu kæft" tænker du. "Er de tilbage?" Ja, gu er vi så. 

Vi er meget kede af det lange fravær, der er andre ting i livet, som bare kommer i vejen hele tiden. Såsom job og skole og mad. Eller i nogles tilfælde, kun mad. Men lysten er her skam stadig! Og du, kære læser, skal endnu en gang forkæles med et læs ord om et læs vin. Så læn dig tilbage (nej, lad være med det, det gør det svært at læse) og nyd vores beretning om endnu et fatalt indkøb.

For ligesom at tage en nogenlunde mild hævn over vores ganer, har vi valgt at købe to flasker vin, der var på tilbud, og som måske derfor kunne gå hen og være knap så langt oppe på fælhedsskalaen. Den første vin vi har tænkt os at dreje ind i kraniet er en Merlot fra Sydafrika, hvorfor vi efter tømning regner med enten at gå ind for apartheid eller blive nye medlemmer i Die Antwoord. 

Drostdy-Hof er kraftedeme ikke medium-bodied, som de ellers påstår via etiket. De prøver at få den her tykke trunte til at gå for at være en slank sommerpige, men sådan fungerer verden ikke. Et umiddelbart positivt træk er dog, at man overhovedet ikke er i tvivl om at man drikker vin. Det er en utroligt bitter vin, som mere er ovre i det ganelammende end det sure pis-agtige. Den smager mere og mere af saftevand, jo mere man drikker, og i og med vi jo grundlæggende har med noget lortevin at gøre, er det en ret god ting.
Til gengæld stønner vi også mere og mere, for hver gang denne malevolente væske baner sig vej ned forbi vores stakkels solar plexi. Smagen er ikke så slem, men det er vin der vil dig det ondt. Den er decideret hård ved dit indre. Det er ikke fordi man kan anbefale den i almindelighed, men den kan især ikke anbefales som dagen derpå-vin (har vi just erfaret). Vi har nu siddet med første glas i meget lang tid. Redaktionen er enig med sig selv om, at den hellere vil have et 7th Heaven-maraton, end den vil drikke mere end en flaske af dette jammerlige lort. Do not go there, Frodo. 'Tis a silly place. 

P.S. Hele anmeldelsen (som desværre har indebåret meget lidt indtagelse af vin), er blevet akkompagneret af denne plade:

Vi vil gerne anbefale pladelukkeren "BRUDPOLSKA I SEXMANSGÅRDEN"

13,5%, 29,- i Klø og Tæsk


Udvalgte citater fra processen:

"Man kan godt høre det her nummer handler om myggestik."

"Det er fanme the pinnacle of public service."

"Man bliver sådan dejlig varm af den. Jeg er varm i ansigtet nu."

"Jeg har det som om jeg skider mig selv i munden hver gang, jeg drikker den her vin."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar