fredag den 4. oktober 2013

Revamp!

De drikker, vi glemmer.
Fortids-fulde-Mart -og Lart har glemt at de har drukket denne eksakte for et ubestemt antal måneder siden. Der er ingen der ved det. Nu drikker vi den igen.
Douglas Green (Faces of Africa) Cinsaut Pinotage 2012 (Aldi)

Farven er velkendt - tynd og Ribena-inficeret. Det hjælper os ikke det mindste til at finde ud af, om vi har haft den før, for det gælder for næsten samtlige lortevine til fals i Danmark, at de små fede Ribena-bær har haft pølserne i dem. Man føler lidt at man opfører sig som en fisk i hovedet under indtagelse. Eller en gravhund der er blevet kørt over af en tyk franskmand i en golfvogn. (HÆ!)

Vi må sande, at Fæces of Africa faktisk smager mindre af furz end den kunne, specielt med sine sunde 14%. Det betyder, at vi nok godt ville anbefale den til en spedalsk Paradise Hotel-deltager, men ikke til en almindelig spedalsk. Smagsmæssigt hinter den lidt af HVA Æ DÆ? Vi ville gerne tale nedsættende om vinen ved at nævne trælse dagligvarer (såsom BLOMKÅL!, f.eks.), men vi kan ikke komme frem til andet end, at den smager af en anonym spiritus. Men i den her sammenhæng er det vel også en sejr i sig selv.

Bør nydes fis[fi:s]-lunken, og helst under den nærmeste bruser, så man kan skjule sine tårer. Og så behøver man heller ikke passe på om der kommer badevand i vinen; du kan ikke smage forskel. Dit svin.

14%, 30-35 kr. i Smeltedigelen

P.S. Grunden til at denne anmeldelse indeholder links til fuldstændig irrelevante ting er, at vi var så ude af stand til at bestemme os for hvad vinen faktisk smagte af, at vi måtte distrahere os selv med Internet.


Små guldkorn fra 1. heat:

"Den smager af helvede til."

"Rraargrh-rach!"

"Kan vi få nogle... øhm, madvarer på smagen?"

"Jeg ilter... jeg ilter!"

"Det lyder som om vi har kneppet den..."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar