tirsdag den 17. april 2012

To nye kællinger i hønsehuset (Kvickly Xtra)

Tilfældet vil at aftenens to anmeldelser udgør en form for tema, idet de begge, fra andre årgange, tidligere er blevet anmeldt her på bloggen. Selvom Lars valgte at besøge et nyt og endnu uudforsket supermarkeds vinhylder, endte vi med at sidde med to vine, hvis storesøstre allerede har fået en tur i møllen. Enten er Lars synsk, eller også er han bare virkelig dum.


El Viejo Castillo de Montero 2010

Der er tale om en indpakningsmæssigt meget tiltalende vin; sexet måske ligefrem, med et et tempereret farvetema, der klæder den slentre, sensuelle krop ganske nydeligt. 
Det er lidt underligt at vinen, så straks den kommer op i glasset, dufter en smule af prop - mest fordi  flasken er med skruelåg. Prisen taget i betragtning er det nok egentlig ikke så underligt.
Af bitter erfaring ved vi at den første mundfuld altid er den farligste. Ofte er der ingen sammenhæng mellem duft og smag, og derfor var det denne gang en glædelig oplevelse at finde ud af at en behagelig tørhed er primus motor bag. Vinen er alt andet end tung og smagen nærmer sig noget, der kunne være udmærket. Den smager fint. Og det er trods alt en sjældenhed. 

13%, 29 kroner i Hold kæft, det' Esther


Ashwood 2011

Hvem har nogensinde smagt dværgetis? Hvis Ringenes Herre havde været en S/M-film, ville det havde været Gimli. Vi har fundet en substitut! For vi kan godt drikke Elrond under bordet. Denne fule væske borderliner på det mælk, som kommer ud af de køer, der kommer derfra, hvor Jar Jar Binks han bor. Og dét er ikke rart. Det er tydeligt at spedalske kørestolsbrugere har været inspiration til flaskens design, og desuden at det er folk med parkinsons, der har sat etiketten på. Det ville være den vin de serverer på Frøslev-lejren for at få folk til at droppe det der med asyl. Og vi er voldsomt enige: hvis ikke vi var kommet ind i dette land før denne vin, så var vi aldrig kommet (hæhæhæh).

13,5%, 29, 50 kroner i Kvæstede Ex-heste 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar