lørdag den 10. december 2011

Sutter Home (Uden årstal)


*Fnis*... "Den næste vin vi skal anmelde hedder.. Sutter Home. Det er ret sjovt, innuendo-wise. Og vi er da heller ikke blege for at indrømme, at vi her på redaktionen har det rigtig sjovt over navnet. Vi er ikke befriet for barnlighed. Og vi lægger ingen form for skjul på, at anmeldelsen kommer til at indeholde diverse former for dårlige jokes og puns relateret til Sutter.

Sutter Home er, navn og indpakning taget i betragtning, imponerende behagelig at nedsvælge. Det er sådan en vin der giver os lyst til at campere på en femstjernet campingplads på Sydfyn. Uden bukser på, og uden at være fra Holbæk. Egentlig mest for at stjæle en fin hvid bænk. 

Problemet er, at vinen (som bekendt) hedder Sutter Home, og at den samtidig er helt OK. Det er en vin man sagtens kan drikke, og som man primært ville ønske var en derogativ-katalysator, men som (igen) bekendt skal man jo ikke skue hundende på hårene - denne vin er et eventyr af brødrene Grimm: Det har dårlige udsigter, men det ender i en form for lykke. Og vi har ikke engang kastet med brød eller spist pandekagetagrender. For at sutte af på en sober måde (lol) vil vi gerne pointere, at dette er en god lortevin; den sutter ikke, og den næsten fløjlsagtige bouquet og den fornuftige pris taget i betragtning, tillader vi os fra redaktionel side at konkludere, at vi hér har at gøre med en vin, der har en lykkelig sutning.

13%, 33 kroner i Fetto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar