lørdag den 10. december 2011

KWV Cabernet Sauvignon Contemporary


Lars pauserer i en sikkert uvæsentlig talestrøm for at sippe allerførste slurk, men bliver helt og aldeles sidetracked af vinens aggressive og meget sprittede indledning. Indtrykket ændrer sig dog markant, da man hurtigt finder ud af, at den på ingen måde er kvalm, men bare meget kraftig. Det er en meget tilstedeværende vin, som minder Marc lidt om dørmanden i Svend Elleve på Store Torv - autoritær og en smule intimiderende, men egentlig flink og medgørlig på bunden. Til gengæld er den virkelig sprittet, og ville måske have godt af at sænke sine procenter et halvt eller helt point, men nogen forfærdelig oplevelse er det slet ikke.

Det utvivlsomt mest bemærkelsesværdige træk ved indpakningen er at finde på bagetiketten og er samtidig også det potentielt mest kritisable ved vinen. YOU'RE WELCOME, står der, og det er måske point for ballsyness, men det er samtidig også yderst flabet at skrive på et produkt, der ligger og skøjter rundt et sted ikke alt for højt over grænsen for det elendige. Samtidig står der, at det er en vin man kan 'imponere' med. Det får os til at forestille os følgende scenarie:

Første Dværg: "Jeg har firs flasker i kælderen vin i kælderen af den her Sauvignon vin har jeg."
Anden dværg: "Wauw. Jeg er imponeret over din mangel på smag og dømmekraft."

For eksempel.

Selve flasken er utroligt lille i forhold til standard-flasker. Hvis man kunne kønne vinflasker, ville denne ret sikkert være en dame. Det er et stort plus for de alkoholiske globetrottere vi nu engang er. Derudover er den med skruelåg og høje procenter. Og det ka' vi godt li'!

13,5%, 35 kr. i Næve To

Ingen kommentarer:

Send en kommentar