tirsdag den 8. november 2011

Wolf Blass EagleHawk 2009

Vi troede vi havde fundet vinen med det sejeste navn da vi samlede en Reflexo Spartacus op fra Kiwi for et stykke tid siden, men nu viser det sig at vi tog fejl. Denne smukke skabning hedder EagleHawk, og er lavet af et firma, der hedder Wolf Blass. Altså tre megafede dyrenavne på meget kort tid. Ballin'. Det er en vin der har det æstetiske på sin side, men tiden må vise om indholdet holder samme høje standard.

Vinen gør tydeligvis Marc en smule giddy, men hans giddyness aftager efterhånden som en eksponentielt tiltagende surhed spreder sig i ganen. Lars tænker hurtigt, at det er en vin, som lidt for hurtigt bliver lidt for tung at drikke. Efter bare halvandet glas bliver den en smule kvalm og får et strejf af gæret Ewok over sig. Eaglehawk er ikke sådan sindssygt dårlig eller noget, den er bare lidt træg - ikke en vin, som vi i retrospekt ville have valgt at drikke som den første. Det er ikke mindst på grund af den tunge sødme og den lidt sure, blivende eftersmag. En relativt stor, men slatten vin. Den er billig og har høje procenter, men hvis den skal drikkes, skal det være sent på aftenen.

13,5%, 25 kroner i Kiwibåuz

P.S. Vi har på redaktionen undret os over om Wolf Blass kan sammenlignes med husblas, og at der så måske er ulv i, i stedet for hus? Men den er kanske ikke klæbrig nok

P.P.S. Her er et billede af en rigtig ørnehøg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar