lørdag den 29. oktober 2011

Mariella's Merlot 2011 (aka: Don't you fucking ever!)


Vi har just nu fundet ud af, at denne blog faktisk har en samfundsmæssig betydning, og ikke bare er hjernelamt fjolleri. Egentlig kan den redde dit liv. Eller... redde din aften fra at gå i spåner på grund af en retarderet vin. 

Det første Lart siger da han åbner vinen: "den lugter ret meget af vin", hvilket jo normalt tegner godt, men på samme tid tager Mart en tår af vinen. Dette bliver starten på helvede på jord. Efter mindre end ét glas begynder Mart at overveje, om denne vin i virkeligheden burde hældes direkte i vasken - hvilket vi jo som bekendt kun har gjort en enkelt gang - med gløggen. Lart tager dog fat i ham og forvisser ham om at de to godt kan klare dette sammen, og det viser sig at være sandt: det lykkes - we're in it for the love.
På bagetiketten er der et billede af kreatøren, som har et slogan vi dog kan tilslutte os: "Mindst mulig indblanding, giver bedst kvalitet." Det sagde hun også i går. Se ham! Prøv lige at fucking se ham! Han elsker at den her vin ødelægger dig. Du skal lide, og han vil kigge på dig under hele forløbet. Fede sadist.

14%, treogtredive kr. i Faktaquizz. Men seriøst. Lad være. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar