torsdag den 19. november 2015

Galeón España 2014 aka tis der har været verden rundt med krigsskib (Netto)Når man en regnfuld torsdag eftermiddag midt i Netto har besluttet sig for, at der skal købes dårlig vin, er næste skridt at bestemme sig for, hvilken dårlig vin, man faktisk skal have med hjem. Når så man øjner en strunk flaske med et skib på etiketten, og derefter kan konstatere, at den er på 13,5%, så er det nok dén man vælger. Der er ikke så meget at rofle om. Derfor er første anmeldelse siden ultimo juni dedikeret til alle søens folk og dem, der tegner skibe. Veni, vidi, vini. 

Det er som om vores bedømmelse af vinen gennemgår tre stadier. (1) er en klar "puha", hvor en gennemtrængende, asket bismag dominerer. Derefter er (2) alligevel en mere "okay, måske kan man godt drikke det her, hvorefter (3) er "egentlig faktisk puha". Man kan måske sige, at vores indledende forståelse af vinen "sejlede" en smuleÆHÆÆÆHÆÆÆ. 

Men vi må komme med en indrømmelse. Redaktionen er dybt splittet i bramsejleneØHEHHE omkring hvorvidt det er eftersmagen eller den smag der kommer før eftersmagen eller selve smagen der er værst. Man kan måske her påstå, at bølgerne går noget højtEHEHHE, men det skal dog nævnes, at vi ikke er så uenige endda, at vi ikke lige kan toppe hinandens glas op og arbejde på en konstruktiv conduite i kabyssenHÆÆ. Man skal ikke bare sådan kaste sin gentleman over bagbordÆHEHHEE grundet små beskøjtereEHHEE. 

Vi er enige om, at vinen ikke er god, men vi er dog kommet frem til dette: Galeón España ligger i top 50% af alle de vine, vi nogensinde har anmeldt. Det får os som en fodnote til at konkludere, at vi har anmeldt noget værre pis. Men det vidste vi jo godt.  


pleasant juicy ending

silky fruity palate

;)))))))))

13,5%, 30 kr i Planketto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar