fredag den 9. januar 2015

Bellani Rosso Puglia aka Sur Far (Aldi)


Der sker ved første smag en mindre fejl, da Lars forestiller sig vinen som noget, der lige er poppet ud af en hinde af husblas. Det viser sig primært at være en effekt af nylig tandbørstning, men den næste og mere troværdige dom er at den mest smager af pap og noget koldt. Marc mener, at det er sådan en vin, man går hen og bliver rigtig træt af. Den går fra tør til bitter hurtigere end du kan sige italiensk pisvin - dermed også at forstå, at den smager lidt af en frygtelig Tom Collins.  

På bagetiketten står der at vinen skulle indeholde "noter af urter og chokolade". Vi gætter på at urterne er tidsler fra Litauen, men at "chokolade" simpelthen må være en slåfejl. Der skulle nok have stået enten "promenade", "forladt lade" eller "remoulade". Faktisk har denne putte en ganske flot rød farve, som ville have klædt den, hvis det var saftevand vi drak. Det får Marc til at snuse meget intenst ned i sit glas. Dog efterlader den dig med en sikker af erkendelse af, at du har drukket vin, men også med en erkendelse af, at du har været dum nok til at købe den i Aldi. Du ender med at sidde og skule over kanten af dit glas mens du forsøger at bekæmpe tanken om den husblas din krop nu skal skille sig af med :( 

Det er sådan en vin, hvor du rigtig skal bide sammen, når du synker, hvis du drikker for meget af den. Hvor meget dét er kan være relativt, men vi anbefaler at hælde de sidste ca. 10 kr. af flasken ud. 

Vi vil have flere soldater i vores vin! 

13,5%, 30,95 i Kwalt i 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar