torsdag den 6. juni 2013

Soldepeñas Tempranillo Garnacha (Føtex)


Første mundfuld overrasker i sin anonymitet, og vi må tage endnu en for at forsikre os selv om at denne vin ingen steder vil. Den første syrlighed forsvinder efter et øjeblik, og du er efterladt med et tomrum, der hvor smagen burde være. For de trofaste læsere, der har læst den forrige anmeldelse, vil vi sige at denne vin er ligaer nemmere at drikke. Vi taler Premier League over Danmarksserien.

Da vi nærstuderer etiketten finder vi en sjov formulering, som fordrer nogle spørgsmål fra vores side. Der står: "This wine has been vinified under traditional methods and has undergone strict controls in its vinification and bottling" Vi spørger: Hvordan helvede "vinificerer" man en vin? Vi er kommet til den konklusion at det må betyde, at de har puttet en vin ind i en vin. De har vinificeret et i forvejen vinificeret stykke ting. Hvorfor dette er, kommer vi aldrig til at forstå, og vi har ikke tænkt os at forsøge.

Redaktionen er splittet. Lars er af den klare fornemmelse, at det smager af opkast - decideret af galde. Marc er uenig, men det kan skyldes at det kun er den ene halvdel af os, der ryger cigaretter. Det finder vi aldrig ud af, men så længe vi har med vine at gøre, der hører på god dårlig vin-skalaen, er det måske underordnet. Vi er ikke ligeglade, det er bare ligemeget. 

12%, 28 kr. i Fødsel X

2 kommentarer:

  1. Kommer i på Roskilde igen i år, Vi var nemlig en flok gutter der var med sidste år og bare syntes det var alt for godt med en vinsmagnings dag...

    SvarSlet
  2. Hej Martin!
    Tak for interessen! Vi ville utrolig gerne have været på Roskilde igen i år, men vi er blevet valgt fra i denne omgang, på grund af budgettet. Vi håber at kunne invitere jer alle til endnu en vinsmagning i 2014!

    SvarSlet