torsdag den 15. marts 2012

Vistaña Sauvignon 2011 (Rema)


På trods af sine forholdsvis små procenter er denne chilenske guttermand en ret potent smagsoplevelse. Duftmæssigt lægger den sig ca. midt mellem ubrugt bølgepap og det glas den befinder sig i. Derfor er det desto mere overraskende, at den faktisk har noget at byde på. "Santa Carolina handler om kvalitet, traditioner og rav", står der på bagetiketten. Vi kan ikke kan høre havet i glasset, men vi kan sandsynligvis godt høvle glasset i havet.
Det er ikke en vin, du har travlt med at få ned i dit gab, men den smager klart bedre end f.eks. tis. Du kan godt, efter et glas eller to, føle en let trykken for brystet - men vi gætter på at det bare er din krop, der reagerer på al havvandet. Det skal du ikke tage dig af.
Vi vil faktisk rigtig gerne give en tøvende, omend oprigtig anbefaling af denne vin. I forhold til den store, fæle byrde, som vi har pålagt vores skuldre, så er denne vin et ophold i strømmen af flydende mug - en slags smagsløgenes barmhjertige samaritaner.
Altså: vi har på ingen måde sagt, at den faktisk er god. Den er bare tålelig. Vi har ramt the motherload of middelmådighed.

12,5%, 34,20 kroner i Rumbar

Bonus: Vinen får os til at føle os lidt således:

2 kommentarer:

  1. Den her anmeldelse. Den er god. Hvis man kan anmelde sådan her... Så' det godt.

    SvarSlet
  2. Det er fanme dejli'. Men... hvem er hvem, kom jeg netop i tanker om? Marc er højere end mig, men han har mindre skæg?

    SvarSlet