lørdag den 19. marts 2011

Crestview Park California 2009

Du kender det: Du er pissefuld. Klokken er fuck om natten og alle butikker er lukkede bortset fra 7/11. Du skal have mere brændstof til dit downfall, så du går derind og vælger en smuk flaske med røde dråber i. 7/11's priser er ikke ligefrem discount-venlige, men man ender sgu alligevel skræmmende tit i dette scenarie, så selvfølgelig skal de da også anmeldes. Det gode er at man tit allerede er fuldstændig crunk når man når til dette stadie, så vinen bliver lettere at klemme ned. Jeg købte den her vin i går aftes, men åbner den først nu, bare for at kunne tage det hele lidt mere seriøst (lol).
Som et dårligt one-night-stand er den meget sød, men brænder bagefter. Det er ikke den slags man vil genbesøge. Du får lyst til at overveje dine livsbeslutninger frem til nu, for hvad er det der i sidste ende har endt med at føre dig hen til denne djævel af en vin?
Det klare svar er selvfølgelig den brandert du efterhånden har fået bygget op, bestående af ligeså dårlige, men dog billigere vine. Man kan kort sige om smagen, at den selvfølgelig ikke lever op til sin emballage, men at den dog slet ikke er så slem som man kunne tro. Derfor er den selvfølgelig stadig en forfærdelig vin - Jørgen Leth villle sandsynligvis kaste op - men den fungerer udmærket som en af de vine, der drikkes sidst på natten. Den overrasker ved ikke at smage af Gimli. Pris? Et svirp med dankortet hos 7/11. Du ved jo, at du alligevel har glemt det, så snart du kommer ud af butiksdørens fæle kusse.

1 kommentar: