Hvordan opstod præmissen for denne vin? Ingen ved det, men vi har spekuleret: Den gæve vinbonde har været på sviptur til Svalbard, og har i den forbindelse besøgt en udslukt vulkan. Der har han ved et uheld indtaget en mundfuld svovl-vand, og har derefter tænkt: "Fy, for fanden, det kunne blive en god vin det her, ja, det ku' så", og så har han blandet det med rabarbermarmelade og kernemælk. Der er tale om en overvejende sur og tør vin med et hint at husholdningssprit i bouqueten, som trods sin ret tunge karakter faktisk ikke er så slem at få ned. Straks den er kommet ud af flasken er den virkelig dårlig, men det ændrer sig til det bedre jo længere den står. I tråd hermed er vi af den holdning, at vinen ville have allerbedst af at stå og ilte i en evighed. Det ville være optimalt for både dig og vinen.
Vi vil påpege at vi på ingen måde kan lide denne vin - den er bare overhovedet ikke lige så slem som noget af det andet lort, vi har skullet klemme ned. Doesn't even crack our top ten. Så hvis du føler dig ekstra ubeha'lig, så værsgo' at gribe denne vin ved struben. Vi fralægger os alt ansvar.
13%, 23,95 kroner i Bubbers Hest
Ingen kommentarer:
Send en kommentar