torsdag den 4. oktober 2012

Ruby Cabernet Red Wine Long Wood


Ny dag, ny vin, samme koncept. For første gang i bloggens historie kommer vi forbi Aldi. Tysk kvalitets højborg. Værsgo'.



Den lugter virkelig lidt råddent, men afslører intet om sin smag. Etiketten ligner noget der er skåret ud og sat på af fulde børn. Noget af det første der sker efter vi har taget en forsigtig jomfruslurk er, at Marc ubryder et "HEHUEAARRRGFH!", og så er den bazar ligesom åben. Vi er på alle måder glade for, at  vinen hedder LONG WOOD, og vi kan kun håbe, at det hentyder til et indspark libido  senere på aftenen, men det er ikke sikkert, vi rapporterer noget om dethæhææhæ

Denne "Cabernet" er ikke en god starter til andendagen - den er decideret stærk og ret sur, og det bliver du måske også. Den sætter lige plet i solar plexus. Den har et hint af den klassiske bismag af mumie. Marc ser tænksomt frem for sig og siger med profetisk blik: jeg kunne godt forestille mig, at den er god senere på aftenen. Og det kunne man faktisk godt. Den smager trods alt af noget, er billig og er knap så stærk til de sene nattetimer. Til gengæld har vi svært ved at sige noget om, hvad den rent faktisk smager af. Den har en veludviklet Ribenakant, og bag den sprittede maske gemmer sig måske en udmærket vin, som smager lidt af jordbær og lidt af jord. Måske er den god til Glögg - opvarmingen ville nok tage kanten af det sprittede, og det er i hvert fald ingen skam at hælde denne rødvin i en gryde sammen med rosiner og nødder og mase det hele sammen. Dixi.

12,5%, 29,95 i Aldi' Aldi'