lørdag den 26. marts 2011

Comte Del Mar Cabernet Sauvignon (uden årstal)

Jeg troede måske jeg bare var blevet lam i munden, siden jeg ret godt kunne lide en vin til 19 kr. (se forrige indlæg), men den her vin er simpelthen så frygtelig at man skulle tro at en liste over alle negative adjektiver der findes, ikke skulle være tilstrækkelig. Men jeg har ikke lyst til at bruge den energi det tager, at beskrive hvor dårlig den er. Og desuden ligner etikken at den er skrevet af en 8-årig.

Nogle mennesker har nogle mærkelige tendenser, men hvorfor denne vinbonde absolut insisterer på at æde druerne og derefter skide dem ud, inden han putter dem på flaske, går over min forstand. Fy for satan. 23 kr. i Kiwi.

Castillo de Anna 2009

Puha. På den igen. Heldigvis føles det stadig mere som en lyst end som en pligt at jeg gør det her. Jeg har i dag min ven Bjørn med som gæsteanmelder af dagens fangst.

Den første flaske er en Spansk djævel med en kirsebær-farvet teint. På hylden nede i Kiwi havde de smidt årgangene 2009 og 2010 under samme prismærke, så jeg vil gætte på at det kører efter en samlebåndsproces, og at de sikkert bare var sure da de blev nødt til at ændre på etiketten dernede i Spanien. Fuck sæsoner. Men overaskende nok, er den faktisk god. Eller... Bedre end forventet. Man kommer ikke uden om at den er meget syrlig; syrlig på den påtrængende måde, men derudover kan den faktisk godt drikkes som en varm øl.

Set ud fra prisen, er det måske den bedste vin anmeldt her. 19 kr. i Kiwi.

lørdag den 19. marts 2011

Crestview Park California 2009

Du kender det: Du er pissefuld. Klokken er fuck om natten og alle butikker er lukkede bortset fra 7/11. Du skal have mere brændstof til dit downfall, så du går derind og vælger en smuk flaske med røde dråber i. 7/11's priser er ikke ligefrem discount-venlige, men man ender sgu alligevel skræmmende tit i dette scenarie, så selvfølgelig skal de da også anmeldes. Det gode er at man tit allerede er fuldstændig crunk når man når til dette stadie, så vinen bliver lettere at klemme ned. Jeg købte den her vin i går aftes, men åbner den først nu, bare for at kunne tage det hele lidt mere seriøst (lol).
Som et dårligt one-night-stand er den meget sød, men brænder bagefter. Det er ikke den slags man vil genbesøge. Du får lyst til at overveje dine livsbeslutninger frem til nu, for hvad er det der i sidste ende har endt med at føre dig hen til denne djævel af en vin?
Det klare svar er selvfølgelig den brandert du efterhånden har fået bygget op, bestående af ligeså dårlige, men dog billigere vine. Man kan kort sige om smagen, at den selvfølgelig ikke lever op til sin emballage, men at den dog slet ikke er så slem som man kunne tro. Derfor er den selvfølgelig stadig en forfærdelig vin - Jørgen Leth villle sandsynligvis kaste op - men den fungerer udmærket som en af de vine, der drikkes sidst på natten. Den overrasker ved ikke at smage af Gimli. Pris? Et svirp med dankortet hos 7/11. Du ved jo, at du alligevel har glemt det, så snart du kommer ud af butiksdørens fæle kusse.

Cono Sur 2009

Super Beasts vinudvalg giver sig virkelig ud for at være noget det ikke er. Cono Sur lyder lidt hen af connaiseur, men det har ikke en snert af sandhed på sig. Den direkte oversættelse er vist Sydens Kegle?
Anyways, så er det en virkelig dårlig starter-vin. Den har det lille plus, at det øverste af etiketten synes at være vædet i en smule et-eller-andet, og så er det som om man ikke kan undgå at få snask på fingrene, når man tager fat om den. Det er en meget insisterende vin. Smagsmæssigt kan man sige at lovningen om chokolade, vanilje ikke rigtig holder, mens det med den brændte afslutning lyder rigtigt. Den smager sgu mere af at være dyrket på citroner end på druer. Man forestiller sig let, at denne vin er blevet trampet af tilfældige forbipasserende handicappede dværge, der aldrig har set et bad, og hvis fremtid nok aldrig kommer til at involvere meget mere end nøgen-fodbold og vaseline. Det smager af lort. Hvis dette virkelig inkarnerer Sydens Kegle, så må man sige, at man har at gøre med en rigtig sur og bitter kegle. 35 skrillaz i Super Beast.